SRPSKI  I  ENGLISH
  Srebrna Voda  
IMATE PITANJE? POZOVITE NAS! (011) 2403 788
NARUČITE PROIZVOD srebrna voda
 
POČETNA srebrna voda SREBRNA MEDICINA srebrna voda NARUČI srebrna voda O NAMA srebrna voda ČESTA PITANJA srebrna voda KONTAKT
 
  O srebrnoj medicini
  Koloidna srebrna voda
  Prirodni antibiotik
  Srebro u našem organizmu
  Šta je koloidno srebro
  Bolesti u čijem lečenju uspešno pomaže
  Način korišćenja
  Neškodljivost koloidnog srebra
  Malo istorije
  Veliki povratak
  Svedočenja korisnika
  Stručna mišljenja i istraživanja
 

Način korišćenja

Koloidnu srebrnu vodu treba koristiti svaki dan. Koloidna srebrna voda se može koristiti kao preventiva, koja stvara dodatni imuni sistem za sprečavanje infekcija, ili kao dragocena pomoć u terapiji infekcija i bolesti. Da bi se očuvala njena potpuna efikasnost koristite obavezno plastičnu kašiku ili staklenu kašiku ili čašu. U suprotnom, ako biste koristili metalnu kašičicu, posle izvesnog vremena ona će biti lepo posrebrena, ali će za toliko manje lekovitih čestica stići u vaš organizam.
Kao preventiva odlično deluje kašičica Koloidne srebrne vode 3 do 4 puta na dan na prazan stomak. Najefikasniji je način da se stavi ispod jezika i tu drži oko 5 sekundi i još oko 10 sekundi grgoće po ustima pre nego što se proguta. Koloidna srebrna voda je bez ukusa i slična je običnoj vodi, a već iz usne duplje ona se direktno apsorbuje u krv. Kao sporedan efekat ovakvog načina primene primetićete da su vam zubi neverovatno beli i čisti, da na njima više nema ružnih naslaga, da ste se rešili upale desni i lošeg zadaha, a šanse za nastanak novog karijesa biće minimalne. Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.
Kod akutnih infekcija preporučuju se 3 kašike na svaka 2 sata. Ovo je potrebno da bi se održala stalna koncentracija srebrnih čestica. Ova terapija se sprovodi sve do nestanka simptoma, a to, zavisno od bolesti, može biti veoma brzo – od 24 sata pa do nekoliko nedelja. Imajte u vidu da će srebro pomoći vašem organizmu ne samo da ukloni uzročnike trenutnog oboljenja, već će ga očistiti i od svih ostalih patogenih organizama za koje niste ni znali da postoje. Veoma je važno da nastavite uzimanje koloidne srebrne vode i posle nestanka akutnih simptoma u redovnoj dozi od jedne kašičice 4 puta na dan, da biste definitivno uklonili sva žarišta i ponovo uspostavili stabilan imuni sistem.
Za sve kožne bolesti i infekcije, rane, posekotine i opekotine, akne, psorijazu, spoljašnji herpes, kožne čireve, bradavice i sve druge promene na koži najefikasnija je direktna primena. To znači da Koloidnu srebrnu vodu nanesete direktno na kritično mesto bar 3 puta dnevno. Ranu, posekotinu, čir ili opekotinu onda previjte na uobičajeni način. Proces zarastanja će biti mnogo brži i proteći će bez ikakvih komplikacija, infekcija i ožiljaka.
Neprijatan miris nogu, koji je obično posledica gljivičnih infekcija, nestaće ako ujutro i uveče nanesete Koloidnu srebrnu vodu na stopala, naročito između nožnih prstiju, gde su infekcije najčešće.
Akne i seboreja će se povući vrlo brzo ako na ugrožene delove kože 3 puta dnevno direktno nanesete Koloidnu srebrnu vodu. Takođe ćete brzo rešiti svoj problem sa peruti, ako kožu glave isprskate Srebrnom vodom jednom dnevno. Primećeno je da, primenjeno na ovaj način, koloidno srebro pospešuje i rast kose.
Kod kijavice i upale sinusa najbolji se efekat postiže ukoliko Srebrnu vodu upotrebite kao uobičajene kapi za nos – 3 puta dnevno po nekoliko kapi u svaku nozdrvu koje ćete ušmrknuti što dublje možete. Kod upale uha takođe treba upotrebiti Srebrnu vodu kao kapi koje se stavljaju direktno u uho 3 puta dnevno.
Respiratorne infekcije, alergijski kašalj i bronhitis najbrže prolaze inhalacijom – sipajte Koloidnu srebrnu vodu u bočicu sa raspršivačem ili inhalator, prsnite nekoliko puta u usta i duboko udahnite. Nemojte je zagrevati!
Koloidno srebro će isto tako efikasno pomoći i vašim kućnim ljubimcima. Zdravom psu, mački ili ptici slobodno dodajte nekoliko kapi Srebrne vode u vodu za piće s vremena na vreme. Ako su bolesni, dajte im po nekoliko kapi 3 puta dnevno. Ribe u vašem akvarijumu će biti zahvalne ako dodate kašiku ili dve Koloidnog srebra u vodu. Na taj način će biti uništeni svi paraziti koji ih napadaju, a voda će biti izuzetno čista i zdrava. Koloidna srebrna voda se veoma uspešno primenjuje i u lečenju stočnih bolesti, kao krupne, tako i sitne stoke.

Bez obzira na blagotvorno dejstvo Koloidne srebrne vode, imajte u vidu da je to samo pomoćno sredstvo i ne isključuje vaše obraćanje lekaru.